De Pelikaan

De vrijstaande (of vrijstaand-geschakelde) Pelikaan woning is door zijn strakke vormgeving geschikt voor alle leeftijden. De woning heeft een fraaie architectuur, is speels en tegelijkertijd levensloopbestendig.

Living en slaapkamer

Door zijn breedte van 5m en diepte van 10,5 m heeft de woonkamer een comfortabel en ruim formaat. Via een schuifpui heeft de living direct toegang tot de patiotuin. Dit geldt ook voor de slaapkamer die gelegen is op de begane grond.

Ruime keukenopstelling

De keuken heeft de mogelijkheid voor een ruime moderne hoekopstelling. Een keuken met kookeiland is ook mogelijk, informeer hiervoor naar de projectaanbieding.

1e verdieping

Het doorlopende raam boven de voordeur geeft rechtstreeks lichtinval op de multifunctionele 1e verdieping. De verdieping is uitermate geschikt als logeer-/hobbykamer, eventueel voorzien van dakkapel en/of dakraam. Een tweede badkamer behoort ook tot de mogelijkheden.

 

 

Brede oprit

Alle kavels van de Pelikaanwoningen hebben een oprit die ruimte biedt aan twee personenauto’s naast elkaar. De oprit is 5m1 breed!

Onderhoudsvrij

De kunststofkozijnen zijn onderhoudsarm en voorzien van HR++ glas. Uw tuin richt u zelf zo onderhoudsvrij en groen in als u wenst.

Luxe

Alle Pelikaan woningen hebben standaard vloerverwarming in combinatie met een luchtwarmtepomp (all-electric) waarmee in de zomermaanden ook gekoeld kan worden. De sanitairruimten zijn standaard voorzien van mooie grote wand tegels 25 x 45 cm en vloertegels van 33 x 33 cm

Uitbreidingsopties

Er zijn diverse locaties en kavelmaten beschikbaar zodat de woning in combinatie met de eventuele uitbreidingsmogelijkheden voor iedereen ‘op maat’ gemaakt kan worden. Zie de diverse plattegronden met extra slaapkamer(s), inloopkast en/of badkamer ensuite of fantaseer er op los en creëer  uw eigen indeling.

Prijzen vanaf € 409.000

Eventuele uitbreidingsopties:

  • Uitbreiding extra slaapkamer op de begane grond
  • Extra achterdeur in portaal tuinzijde
  • Dakraam of dakkapel
  • Zonnepanelen
  • Indeling 1e verdieping in twee ruimtes met portaal
  • Afgesloten bergruimte op 1e verdieping
  • Badkamer op 1e verdieping
  • Inloopkast
  • Badkamer ensuite op begane grond

(Prijzen afhankelijk van locatie, kavelmaat en opties)

Begane grond basis

Verdieping basis

Optionele indeling

Optionele indeling (extra slaapkamer)

Optie (ingedeelde verdieping)