De Lepelaar

Deze tweekapper heeft een fraaie Engelse kap met dakoverstek in jaren-30 stijl en is met 10m1 diep en 5,6m breed  enorm ruim. Als echte gezinswoning biedt De Lepelaar woning diverse uitbreidingsmogelijkheden waardoor o.a. thuiswerken, extra speel- of hobbykamer  tot de mogelijkheden behoort. De kavel is ruim en biedt daardoor ruimte voor een garage en/of een carport.

Living

Door zijn breedte van 5,6 m heeft de woonkamer een comfortabele en ruime afmeting. In de woonkamer wordt de volledige breedte van de woning benut voor optimaal comfort en ruime opstelling van meubels. De royale trapkast biedt extra bergruimte.

Keukenopstelling

De keuken heeft de mogelijkheid voor een praktische hoekopstelling of een moderne keuken met kookeiland. De keuken kan ook aan de voorkant van de woning geplaatst worden. Gecombineerd met een uitbouw aan de achterkant van de woning van 3m1 creëert u een woonkamer van formaat!

1e verdieping

De ruime hoofdslaapkamer is op te splitsen in een slaapkamer en een inloopkastruimte. De twee overige slaapkamers zijn eveneens ruim van formaat. De badkamer biedt de mogelijkheid voor een ligbad en een inloopdouche.

 

 

2e verdieping

Op deze verdieping zijn de aansluiting voor wasmachine en een droger voorzien. Verder is de zolder geheel naar eigen idee in te delen.

Luxe

De Lepelaar woningen hebben standaard vloerverwarming met een luchtwarmtepomp (all-electric), waarmee men de woning verwarmt maar ook in de zomer via de vloer kan koelen. De sanitairruimten zijn standaard voorzien van mooie grote wandtegels 25 x 45 cm en vloertegels van 33 x 33 cm.

Onderhoudsvrij

De kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm en voorzien van HR++ glas. De tuin biedt ruimte voor sport, spel en recreatie en richt u zelf zo onderhoudsvrij  en groen in als u wenst .

Uitbreidingsopties

Er zijn diverse locaties en kavelmaten beschikbaar waardoor elke woning op zich door de grote hoeveelheid uitbreidingsmogelijkheden voor iedereen ‘op maat’ gemaakt kan worden. Denk hierbij aan een uitbouw naar achteren, een garage of een extra werk-/ speelkamer op de begane grond eventueel gecombineerd met een uitgebouwde hal, toilet om nog een ruimere woonkamer te creëren. Bekijk de diverse plattegronden of creëer samen met de aannemer een indeling geheel naar uw wens.

 

 

Prijs vanaf € 395.200,- tot € 442.400-

Eventuele uitbreidingsopties:

  • Halfsteense garage
  • Aanbouw achterzijde woning met 3m1
  • Dubbele tuindeur met 2 zijramen in achtergevel
  • Indeling zolder in 3 aparte ruimtes
  • Dakkapel
  • Zij-uitbouw, met portaal en toilet in zij-uitbouw met speel-/hobby-/werkkamer
  • Carport

(prijzen afhankelijk van locatie, kavelmaat en opties)

 

 

Begane grond basis

1e verdieping basis

Begane grond met zij-uitbouw (optie)

2e verdieping (Indeling optioneel)