Bestemmingsplanwijziging Buizerdlaan, Venray en Rector Verbugtstraat, Veulen

Na het doorlopen van een bestemmingsplanwijziging herstart de verkoop aan de Buizerdlaan in Venray en aan de Rector Verbugtstraat in Veulen.

Aan de Buizerdlaan Venray worden twee De Lepelaar woningen gerealiseerd, de verkoop start vanaf februari 2022.
In Veulen aan de Rector Verbugtstraat zijn 3 De Pelikaan woningen (levensloopbestendige patiobungalows) in verkoop.

Voor de Buizerdlaan betekent dit de LAATSTE kans om in De Brabander fase 2 te komen wonen, zo dicht bij het centrum.

In Veulen vormen de 3 Pelikaanwoningen de afronding van het deelgebied rondom de Rector Verbugtstraat. Voorlopig zijn dit de laastste aankoopkansen voor een levenloopbestendige, gelijkvloerse woning in Veulen, Venray.

In Castenray en Vredepeel zijn beide woningtypes allemaal onder optie en/of verkocht door Peelrand Makelaardij!

De bouw van deze populaire woningtypes gaat eind december 2021 starten.

Modelwoningen allen opgeleverd!

De modelwoningen waar VOZ BV en Peelrand Makelaardij onlangs nog kijkmomenten organiseerden in Ysselsteyn zijn allemaal opgeleverd aan hun nieuwe bewoners.

Open huis in modelwoning!

Om de verkoop van De Pelikaan en De Lepelaar te onderstrepen organiseren wij diverse kijk-momenten aan de Veenbes in Ysselsteyn, waar nagenoeg vergelijkbare woningen gerealiseerd zijn en bijna opgeleverd gaan worden.

Hier krijgt u een heel goed beeld van de afmetingen van de woningen en het afwerkingsniveau en de diverse uitbreidingsmogelijkheden. Een mooiere referentie kunnen we u niet geven.

Deze open huis momenten zijn; donderdagavond 3 september van 19.00-20.30 uur, zaterdagochtend 5 september van 11.00 – 12.30 uur en dinsdagavond 8 september van 19.00 – 20.30 uur.

De verkopers van Peelrand Makelaardij en VOZ BV zullen aanwezig zijn om u alle informatie te verstrekken die u wenst

De omvang van de woning in combinatie met het deurbeleid waar wij op zullen toezien, maakt dat u veilig op 1,5 mtr afstand van elkaar de woning kunt bezichtigen.

U bent van harte welkom!

Start verkoop 31 augustus 2020

De verkoop van De Lepelaar en De Pelikaan woningen in de Kerkdorpen Vredepeel, Veulen en Castenray en aan de Buizerdlaan in Venray zal 31 augustus starten.

Vraag informatie aan via Peelrand Makelaardij.